THE BEST reizdanja 2019. Osam značajne karakteristike Pink Floyds kasnijim godinama Rock and Roll Globe

Sadržaj:

  1. Kralj veličine kutije
  2. Ne-audio / video ponude
  3. 2012/12/09 · Nakon izlaska, od posledica pada Razlog, Roger Waters narugao svog starog benda materijal na ovom albumu kao treći stopa. Malo rivalstva uslijedio je putem sljedeće godine kada su oba djela obilazila, a ponekad su se u istom trenutku završili u istom gradu.
  4. trenutačni razlog, poput svog prethodnika konačnog reza, oblikovao je jedan član. Ali ovo je jedini ružičasti floyd album koji nikad ne bih preporučio nikome. Pokušao sam i pokušao dati ovaj album više slušanja, ali većina staza je samo grozna.
  5. 21.12.2019 · Pink Floyd - trenutni prekid razloga (ažurirano i remikseno) 20. decembra 2019. Pregled albuma. Sveukupno (od 10): 6. Da li je ikada bio besmisleniji projekt od nove verzije ružičaste floyds trenutnog izlaza razloga?
  6. 58. Mislim na konačni rez i sada trenutni prekid razloga koji nedostaju ključni članovi benda možemo zaista reći da su to ružičasti floyd evidencija. Ovo je samo David Gilmour rekord, a posljednja je bila samo rigerove vode ...
  7. "Trenutačni prolaz razloga" je 13. album pune dužine studijskih studija u Velikoj Britaniji Progressive Rock Act Pink Floyd. U albumu je objavljen putem EMI / Columbia u septembru 1987. Bassist Roger Waters ostavio je ružičasti Floyd nakon puštanja "konačnog rezanja (1983.)" stvarajući prilično dramu u procesu, ali ostatak benda se odlučio za nastavak snimanja i turneje Pink Floyd ...
  8. sv_godspeed. Znam da većina ljudi prelazi trenutačni prekid razloga kao više solo gilmour napora, "nenaspited", zamoran, siry i jednostavno "ne floyd". Međutim, pušteno kao kad je bilo kad nisam bio ni u tinejdžerima, ovo je bio moj uvod u Pink Floyd i kapija do ogromnog univerzuma rock, progresivnog i na drugi način. pa je zadržao a.
  9. : 31.8.2020 · Gledao sam ovo davno, pa se izvinjavam prije vremena ako pregled nije koristan lol. Prvo, ja sam tip osobe koja voli period drame. Jako mi se sviđaju carske drame kao i post-imperijalna era (izvini, zapravo nisam siguran koji se vremenski period to zove). Set i kostimi su prilično u točki za tu eru.
  10. 8.2.2016. · Imao sam puno razloga da samo potpuno preskočim "trenutnog razloga". Prijemodne drame su mi najmanje omiljene za gledanje jer su u prirodi postali tragični. Uprkos tome što je bio veliki obožavatelj Louisa i sretan, primio je svoju prvu vodeću ulogu, ja ...
  11. Nema piraterije: piratstvo ili poticanje piraterije strogo zabranjeno, a rezultirat će zabranom perme. Distribucija Bootleg je u redu sve dok je sadržaj koji se ne može naći putem službenih kanala. ne prevelika prodaja: Dok je prodaja stvari na / r / pinkfloyd, izgleda da će moderatori preuzeti diskreciono ako napravite puno postova koji pokušavaju prodati sve vaše stvari ili vaše jedine svrhe ovdje ( Vidi i neželjenu poštu)

Detalji: Izvorno objavljen 1987., trenutni protok Razlog je ažurirana i remiksirao David Gilmour i Andy Jackson za kasnijim godinama Box Set. Po povratku u neke od Richard Wrights dijelova originalne tastature i ponovno snimanje nove bubnjeva sa Nick Mason, producenti David Gilmour i Bob Ezrin su obnovili kreativnim ravnotežu između tri člana Pink Floyd. Prednji poklopac ima alternativu fotografiju iz originalnog omot albuma Photoshoot. Ovaj Vinyl je remiksirao u 2019. godini iz originalne master trake i sadrži 2 LP pakiran u Gatefold i pritisnuo na teškoj 180 grama vinil na pola brzine 45rpm za poboljšanu kvalitetu zvuka, uz knjižicu od 28 stranica.

Kako uzalud 5% cashback - Stvaranje Store kreditnog računa ovdje - Place Order i da u potpunosti Payment- Primite 5% Cashback na vašem Store kreditne račun-Mi ćemo poslati stavku / s nakon oko 2 tjedna Šta je Store? kreditnog računa - tvoj virtualne novčanik gdje ti cashback goes.- To se može koristiti za svoj sljedeći order.- Kreiraj nalog ovdje

Možda ti se također sviđa

Theres obilje materijala da kopaju u: pet CD-a, pet DVD i šest Blu-ray servira sati muzike i filma, uključujući i više od 13 sati ranije neobjavljene znamenitosti i zvukove. Gdje početi? Heres brzo listing nekih od značajnih karakteristika giganta koji je u kasnijim godinama:

Kralj veličine kutije

Svi kasnijim godinama roba su upakovani u 13 x 13 x 3 inča kutije, tako da ćete trebati mnogo prostora na polici ako želite da ga prikazali. Iako možete samo tako lako izvući diskove i stavio ostatak seta u skladištu. Puna kutija teži više od 10 kilograma, tako da ga možete koristiti i za malo trening težine.

Ne-audio / video ponude

Velike box seta uključuju različite dodataka varijable vrijedi u svrhu opravdava visoku cenu. Kasnijim godinama dodataka su malo mixed bag. Najbolji predmeti su tri replika turneje programa i novi lyric knjižicu, sve jako lijepo zajedno. Theres također 60-stranicu tvrdom povezu fotografija knjiga (ali ne i beleške; tekst setovima je ograničena na informacije proizvodnju o snimci). I theres album veličine koverti Whats najavljena kao Uspomene, rekao je da ima dva 7-inčni vinil singlova, i replika stvari kao što su karte, backstage propusnice, naljepnice, postere i druge Ephemera. Iako je pravi kolekcionar nikada neće znati za sigurno, jer theyll nikada otvoriti kovertu.

Odgovor remix

trenutna Dob razuma hasnt upravo je remiksirao za set; njegovo također značajno ažuriraju, u interesu postizanje boljeg kreativni ravnotežu između tri člana Pink Floyd nego su postojale na originalni album. Nick Mason zabilježen novi bubanj dijelova; Rick Wrights nova tastatura linije su uzeti iz živih snimaka (Wright je umro 2008. godine). Što više obrađene / 80-era zvuk na albumu je i na sreću je razblažena. Sve to čini Razlog topliji, više organski, slušanje iskustvo. Ako youve previdjeti ovaj album, remix može učiniti da se predomisliš.

Theres ne zna koliko je blaga vrebaju u Pink Floyds arhivima, ali među željno očekivani snimak je od bendova 18 juli 1989, koncert na plutajući barže u Veneciji. Njegova je smanjena predstava od kraja trenutnog izlaska razloga, a kraća dužina radi na prednost nastupa; Srećno je lišen hiperaktivnog uređivanja. Prilično su se ravnomjerno razdvojio između novog albuma i klasičnog floyda, na kraju je ubojica pjesama: Želio bih da ste bili ovdje, novac, još jedna cigla u zidu, dio 2, udobno ušumljavanje i trčanje poput pakla. A zatim vatromet. Šta još trebate? Jedan od najdramatičnijeg trenutka na tamnoj strani Mjeseca je kada Claire Torry omogućuje leteći vokalno na velikoj svirci na nebu, zvuče kao da je ona u ekstatskoj agoniji ili agoniziranoj ekstazi (ili kombinaciji dva). Pronaći ćete jednu od nekoliko puta koju je izvela pjesmu uživo sa bendom uključenom u ovaj set, u koncertu za naknadu 30. juna 1990., u Knebworth Houseu. Shes nije predstavljen, ali kad ona otvara usta nema sumnje da je u mikrofonu. Trenutak za ptivac.

Visoke nade donijelo je Belo za podjelu na elegijski zaključak. Njegov Dave Gilmours Wistful, Melanholijski pogled na svoje rane dane (napisano sa njegovom budućom suprugom, Polly Samson): Trava je bila zelenija / svjetlost je bila svjetlija / kad su prijatelji bili okruženi. Kasnijim godinama ima malo prednosti ili demona, ali postoji rana verzija visokih nada, solo rendicije Gilmour-a. Srušenje njene orkestracije i dodatne instrumentacije, ima deliciju koja ga čini još više uloga.

Gilmour / Wright / Mason / Mason Floyd smatrali su da je svoj album oficir uživo, u cijelosti, od 1987. godine, ali ne bi uspjeli učiniti do Bell Tour 1994. Puls je bio sljedeći album / koncert Izdanje filmova od 20. oktobra 1994. London Show, a slučaj čini da je tamna strana najbolje iskusna kao kompletan posao. Pulsni film takođe je prekrasno obnovljen i ponovno uređen.

Posljednji put Roger Waters, Dave Gilmour, Rick Wright, i Nick Mason bili su pod istim krovom, kada su nastupili na trajanju madca, a syd Barrett Tribute Show održan u Barbickom u Londonu 10. maja, 2007. ali nisu nastupali sve zajedno. Vode su zatvorile emisije prvo poluvrijeme, mada čudno, nije odlučio izvesti Barrett pjesmu, ali umjesto jednog od vlastitih kompozicija, trepereći plamen. U drugom poluvremenu, Gilmour, Wright i Mason izveli su Arnolda Layne, Pink Floyds prvi singl, a njegove ove performanse koje su uključene u set. To je malo na gruboj strani, ali njegova njegova koja je vidjela da tri muškarca poštuju njihov bend partnera i prijatelja (koji su umrli godinu ranije) s ovim divanskim ekscentričnim kriškama psihodelične pop.

Ovaj sadržaj je bio dostupan u kasnijoj set i album sada će biti dostupan na vinilu, CD-u, DVD-u, Blu-ray i digitalno sa stereo i 5. mješavinama. Pored toga, prvi put će album biti predstavljen u novom 360 reality audio. Ovaj novi format slušatelju pruža uronjeno iskustvo koje usko oponašaju sve-usmjereni zvuk muzičke performanse uživo. Trenutačni prekid razloga bit će pušten i u Dolby Audio i UHD.

Otpuštanje kasnijih izregavanja 2019. godine pružio je priliku za svježi pregled trenutnog razloga, bendova prvi album s odlaska iz Rogera vode. Vraćajući se na originalne tastature Richarda Wrighta, a ponovno snimanje novih bubnjih zapisa s Nick Masonom, proizvođači David Gilmour i Bob Ezrin obnovili su bolju kreativnu ravnotežu između tri ružičaste floyd članove. Remiksed i ažuriran trenutni prekid razuma ALBUM takođe sadrži novi poklopac albuma pomoću alternativne fotografije Robert Dowling sa originalnog originalnog snimanja albuma u režiji kasnog oluje Thorgerson-a.

1. Muzički video: Učenje letenja2. Music Video: Album Cover Phoot Shoot 19873. Music Video: Učenje letenja (alternativna verzija) 4. Koncertni ekran filmovi (1987): znakovi života5. Filmovi za koncert (1987): Učenje letenja6. Filmovi za koncert (1987): Psi rata7. Dokumentarni film: David Gilmour & Storm Thorgerson - Intervju8. Dokumentarni film: Re: Trenutak ispadanja razloga za fotografiranje albuma albuma 0. Samo zvuk: Psi rata (uživo, Atlanta 1987) 10. Samo zvuk: Na skretanju (uživo, Atlanta 1987) 11. Samo zvuk: Pokrenite poput pakla (uživo, Atlanta 1987)

1. Znakovi života2. Učenje letenja3. Psi rata4. Jedan klizač5. Na skretanju6. Još jedan potez7. Okrugli i oko 8. Novi stroj Deo 19. Terminal Frost10. Novi stroj Deo 211. Tuga

trenutni prekid razloga | Classic Rock pregled

2012/12/09 · Nakon izlaska, od posledica pada Razlog, Roger Waters narugao svog starog benda materijal na ovom albumu kao treći stopa. Malo rivalstva uslijedio je putem sljedeće godine kada su oba djela obilazila, a ponekad su se u istom trenutku završili u istom gradu.

Pink Floyd - trenutni ispaš razloga (pregled albuma

trenutačni razlog, poput svog prethodnika konačnog reza, oblikovao je jedan član. Ali ovo je jedini ružičasti floyd album koji nikad ne bih preporučio nikome. Pokušao sam i pokušao dati ovaj album više slušanja, ali većina staza je samo grozna.

Album Recenzija: Pink Floyd - trenutni prekid razloga

21.12.2019 · Pink Floyd - trenutni prekid razloga (ažurirano i remikseno) 20. decembra 2019. Pregled albuma. Sveukupno (od 10): 6. Da li je ikada bio besmisleniji projekt od nove verzije ružičaste floyds trenutnog izlaza razloga?

Pink Floyd - trenutni ispaš razloga - recenzije korisnika

58. Mislim na konačni rez i sada trenutni prekid razloga koji nedostaju ključni članovi benda možemo zaista reći da su to ružičasti floyd evidencija. Ovo je samo David Gilmour rekord, a posljednja je bila samo rigerove vode ...

Pink Floyd Trenutak ispadanja razloga Recenzije

"Trenutačni prolaz razloga" je 13. album pune dužine studijskih studija u Velikoj Britaniji Progressive Rock Act Pink Floyd. U albumu je objavljen putem EMI / Columbia u septembru 1987. Bassist Roger Waters ostavio je ružičasti Floyd nakon puštanja "konačnog rezanja (1983.)" stvarajući prilično dramu u procesu, ali ostatak benda se odlučio za nastavak snimanja i turneje Pink Floyd ...

Pink Floyd - trenutni ispad razloga, pregled od Sv

sv_godspeed. Znam da većina ljudi prelazi trenutačni prekid razloga kao više solo gilmour napora, "nenaspited", zamoran, siry i jednostavno "ne floyd". Međutim, pušteno kao kad je bilo kad nisam bio ni u tinejdžerima, ovo je bio moj uvod u Pink Floyd i kapija do ogromnog univerzuma rock, progresivnog i na drugi način. pa je zadržao a.

Trenutni razlog Recenzije - Mydramalista

: 31.8.2020 · Gledao sam ovo davno, pa se izvinjavam prije vremena ako pregled nije koristan lol. Prvo, ja sam tip osobe koja voli period drame. Jako mi se sviđaju carske drame kao i post-imperijalna era (izvini, zapravo nisam siguran koji se vremenski period to zove). Set i kostimi su prilično u točki za tu eru.

TVB Interakcija: "Trenutni prekid razloga" pregled

8.2.2016. · Imao sam puno razloga da samo potpuno preskočim "trenutnog razloga". Prijemodne drame su mi najmanje omiljene za gledanje jer su u prirodi postali tragični. Uprkos tome što je bio veliki obožavatelj Louisa i sretan, primio je svoju prvu vodeću ulogu, ja ...

/ R / Pinkfloyd pravila

Nema piraterije: piratstvo ili poticanje piraterije strogo zabranjeno, a rezultirat će zabranom perme. Distribucija Bootleg je u redu sve dok je sadržaj koji se ne može naći putem službenih kanala. ne prevelika prodaja: Dok je prodaja stvari na / r / pinkfloyd, izgleda da će moderatori preuzeti diskreciono ako napravite puno postova koji pokušavaju prodati sve vaše stvari ili vaše jedine svrhe ovdje ( Vidi i neželjenu poštu)

Mods su fleksibilni: mods drže pravo uzimati izuzetak od bilo koje od pravila ako smatraju da će imati koristi od sub. Dok ne možemo svima ugoditi svima, mi smo ljudski i dajemo sve od sebe da podsvemo sub koji su podjednako ugodniji za sve. Dok pozdravljamo povratne informacije, ako se ukrcate u modmail, manje je vjerovatno da ćete biti shvaćeni ozbiljno ili sa stvarnim zabrinutošću, zato vas uzmite u obzir.

Izdanje "kasnijih godina" projekta 2019. godine pružio je priliku za svježi pregled albuma "trenutnog ispadanja razloga", prvobitno objavljenog 1987. godine. Povratak na neki od originalne tastature Richarda Wrighta uzima, i Ponovnim snimanjem novih bubnjevih zapisa s Nick Masonom, proizvođači David Gilmour i Bob Ezrin obnovili su bolju kreativnu ravnotežu između tri ružičaste floyd članove. Na albumu se također vitrine ažurirane artwork sa prethodno neiskorišteni slike iz originalne slikanje sadrži kultni ležaja na plaži.

Disc 11. Znakovi života - Pink Floyd2. Learning to Fly - Pink Floyd3. The Dogs of War - Pink Floyd4. Jedan listić - Pink Floyd5. Na Turning Away - Pink FloydDisc 21. Ipak, još jedan film / Okrugli i oko njega - Pink Floyd2. A New Machine: Part 1 - Pink Floyd3. Terminal Frost - Pink Floyd4. A New Machine: Part 2 - Pink Floyd5. Tuga - Pink Floyd

Zašto sam bio blokiran?

Ova web stranica koristi sigurnosnu službu za zaštitu od internetskih napada. Radnja koju ste upravo izvršili pokrenuli su sigurnosno rješenje. Postoji nekoliko radnji koje bi mogle pokrenuti ovaj blok, uključujući podnošenje određene riječi ili fraze, SQL naredbe ili neispravne podatke.

Trenutni prekid razloga

Trenutak razloga je trinaesti studio album Pink Floyd, objavljen 1987. To je njihov prvi album da nemaju Rogerove vode, koji su otišli.

Nauči više

4. Novac, novac, novac, moneyyy, moonieeyyy

121 pratioca, 213 Slijedeći, 275 poruka Pogledajte Instagram fotografije i video zapise od novca moneyyyy moneyland.

Nauči više

Popularan

© 2022 December | Ultimate Classic Rock

Koristimo kolačiće
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam damo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Korištenjem web stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.
Dopustite kolačiće.